Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pikkujoulukausi alko, nam!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Pikkujoulukausi alko, nam!

Hyvää Joulua!
Jos tehtäis semmoisia valokuvajoulukortteja, tämän vuoden edustuskuvan päättäminen olisi helppoa. Maailman hienoin joulukorttikuva otettiin nimittäin eilen pikkujouluissa, ja meikä kyllä tykkää. Jätetään ne valokuvajoulukortit kuitenki myöhemmäksi. Voin kertoa, että meijän asut oli siitä mielikuvituksettomimmasta päästä, mutta jätetään ne muiden kuvat kuitenkin julkaisematta.

Viimeksi kerroin, että sain serkulta tuliaisina Viron-karkkia. Nyt sain sitä lisää, sillä samaisen serkun sisko palasi vaihdosta kassit täynnä karkkia, mulle!




Latvian karkkia, jotka Tiina oli ihan randomisti valinnu karkkihyllyltä (se ainoa oikea tapa ulkomaiden karkkihyllyllä), Tallinnan Olde Hansan maustettuja manteleita, Kalevin suklaata ja patukkana pohjalla Study in Estonia-suklaat, joita Tiina oli jaellu opiskelumessuilla Helsingissä tällä viikolla.

Karkkien lisäksi oli luonnollisesti tosi mukavaa nähdä serkkutyttöä ja kuulla sen Viron-vaihdosta. Kuka oikeasti lähtee VIROON vaihtoon? No, Tiinan tarinoiden perusteella en yhtään epäile etteikö sinne kannattaisi lähteä, oli se mitä ilmeisemmin ollu ainaki aika paljon siistimpi paikka ko pölötteni.

Translation: The pre christmas party season has started! Yesterday we dressed up in old clothes and tried to look our best. I also met my cousin who had just come back from Tallinn, where she spent her exchange semester. And I got some sweets again, yay!

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

5. joulukuuta 2010 klo 20.10 , Anonymous rva onnela kirjoitti...

ihiiinka sullon söpö masu tuleeks vauvvoi :DD eivaa, karkit on vaa maistunu..ei vaa! OOTTE IHKUI<3

 
5. joulukuuta 2010 klo 23.18 , Blogger Inka kirjoitti...

Hehe Päivi katotaan sitte vajaan vuoden päästä mitä näkkyy..

 
6. joulukuuta 2010 klo 16.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihi, sain teijän kuvasta hyvät maanantainaurut. siis positiiviset naurut, koska toi kuva on ihan paras ja symppis!
t. mips

 
6. joulukuuta 2010 klo 23.13 , Anonymous pärsky kirjoitti...

ai mitä vajaan vuoden päästä näkyy :o

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu