Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minigolfia UV-valon hohteessa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Minigolfia UV-valon hohteessa

Sain Berliinissä elämäni ensimmäisen minigolf -kokemuksen. Se tapahtui pimeässä puistossa Kreuzbergissä sijaitsevassa vanhassa varastorakennuksessa, joka tosin näkyi pitkälle suurten valaistujen graffitiensa vuoksi. Itse puisto oli melko kamala ainakin pimeällä, saatiin nimittäin muutamia melko epämiellyttäviä lähestymisyrityksiä, mutta koska siellä oli myös lapsia, ei se voinut olla tippaakaan vaarallinen.

Ollaan me toki Karimin kanssa pitkään puhuttu että pitäs joskus käyä minigolfaamassa, mutta rehellisesti sanoen tuo Oulun keilahallin minigolfrata ei hulluna houkuta. Se on siis jääny, ja nyt Berliinin -reissua suunnitellessa vastaan tuli sen verran erikoisen ja hienon näköisen oloinen mesta, että sitä oli pakko kokeilla. Eikä se 5,5euron hintakaan hirviästi kirpaissut, voin kuvitella että Oulusa saa maksaa enemmän!

Minigolfmestan nimi oli yllättäen Schwarzlicht Minigolf, joka ei jättäny yhtään arvailujen varaan. Kun astuttiin golfalueelle, meinas multa loksahtaa leuka auki, vaikka olin toki kyylänny mestasta kuvia etukäteen, en siltikään osannu varautua tuohon maagiseen tunnelmaan.











Minigolf oli, no, minigolfia. Ei mitenkään erityisen superupeeta, mutta tietysti tuo miljöö toi siihen oman erikoisuutensa. Nuo viimeiset reiät oli muuten sen verran vaikeita, että alkoi vaan ärsyttää, ei menny pallo reikään sitten millään!

Mutta onpahan nyt kokeiltu, ja voin kyllä suositella tuota paikkaa, jos vaan reissussa on aikaa tuommoiselle! Me päätettiin ottaa iisisti, ja sen vuoksi tuntui sopivalta myös tuo monigolf.

Vähän noloa tunnustaa, mutta mulla revähti jalan ulkosyrjä tuolla! En tiiä miten ja missä, mutta kun käveltiin pois, oli jalka aika kipeä ja oonki konkoillu siitä asti semisti turvonneella jalalla. Että kyllä tässä on vuosikausia otettu kavereilta potkuja ja lyöntejä pitkin kroppaa, mutta kun lähetään minigolfaamaan, ei meikän keho kestä..

Minigolfmesta sijaitsee Berliinissä osoitteessa Görlitzer Strasse 1.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

21. marraskuuta 2012 klo 18.24 , Blogger Ulla kirjoitti...

ÄÄk, tajuttoman siistin näköistä!

 
21. marraskuuta 2012 klo 21.22 , Blogger Inka kirjoitti...

Niinpä! Ja livenä tietysti vielä paljo siistimpi! Käyhän ens Berliinin -reissulla, sinä ku siellä tiesonnalla kuljet! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu