Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ostoslista jenkkeihin

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 28. joulukuuta 2012

Ostoslista jenkkeihin

Jenkkireissuun on seitsemän kuukautta aikaa, eli on siis loistava aika alkaa hahmotella ostoslistaa siitä, mitä kaikkia sieltä reissusta sitten selkä vääränä roudaillaan takaisin kotisuomeen. Nyt siksi, että kun säästötoimenpitein on varauduttu jo matka- ja majoituskustannuksiin, voi alkaa hahmotella miten paljon dollareita pitää varata sitten sille kaikelle muulle ylimääräiselle.

Onneksi pohjalla on jo pari reissua ameriikan kamaralle, joten jonkinlainen käsitys on jo siitä, millaista kamaa sieltä kannattaa hamuta. Toki myös nettikaupat auttaa hinta-arvioinneissa mutta pääsääntöisesti on tietenkin niin, että kaikkea amerikkalaista saa tietysti amerikasta halvemmalla kuin suomesta. Eli nokka kohti jenkkiläisiä merkkejä!

Tältä näyttää toistaiseksi mun ostoslista! Vaikka uniqlo ei aivan jenkkiläinen pulju olekaan, on sen tuotteiden hankinta kannattavaa, sillä niitä kun ei edes ole saatavilla Suomesta. Ja kuka vois vastustaa noin makijan värisiä kashmirneuleita?

Viime reissulle hahmottelin ostoslistaa lähinnä mielessäni, ja uskottelinkin itselleni hankkivani jenkeistä hirviän määrän tavaraa. Todellisuudessa ostossaalis jäi harmittavan pieneksi, ja tilille reissun jälkeen melkein nelinumeroinen summa. Tämän kollaasin tekeminen oli mun mielestä hyvä juttu, sillä nyt voin hahmottaa, mitä juttuja lähen sieltä hakemaan ja tietty jättää vähän tilaa heräteostoksille. Todennäköisesti reissuun lähdetään taas melkein tyhjällä matkalaukulla, joten syystakin ja neuleiden lisäksi sinne laukun pohjalle eksynee reissun jäljiltä myös muutama kesävaate!

Ei sitten muuta kuin säästämään!

Ps. Kiitos teille jotka ootte jo vastanneet tuohon sivupalkin kyselyyn, lämmittää mieltä!

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

28. joulukuuta 2012 klo 20.43 , Blogger Nella kirjoitti...

Mä tykkäsin tästä kollaasista tosi paljon, näkisin tällaisia täällä mieluusti enempikin! :) Ja totta, että nuo neuleet on kyllä melko karkkia.. Mäkin taipuisin noiden edessä!

 
29. joulukuuta 2012 klo 22.11 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti kommentista! Tää oli just semmonen mitä täällä ei kauheena oo nähty, ku oon ollu vähän epävarma näiden postaamisesta. Mut ehkä nyt uskallan enempi! Ja nuo paidat, saa nähä montako raahaan kotia. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu