Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reissun rentoilupäivä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 30. toukokuuta 2013

Reissun rentoilupäivä


Tulin aamulla tänne Slovenian Mariboriin ja tuon näköistä täällä on. Lämmintä on 12 astetta ja vettä on satanut aamusta asti, eikä se ennusteiden mukaan tule lakkaamaan edes illalla. Eikä myöskään huomenna. Sen vuoksi päätin pitää tänään rentoilupäivän. Tiiättehän, kun reissulla on pakko ottaa välillä iisisti. Vaikka tää mun matka on vaan viikon mittainen, soin itselleni (ainakin) yhden päivän, jolloin voin säähän vedoten ottaa aika hissun kissun. Sitä edesauttaa myös se, että semikivan hostellin kuuden hengen dormihuone vaihtui omaan hotellihuoneeseen, jossa voi rauhassa kekkuloida kalsongeissa vaikka koko päivän.

Ja niin aion tasan tarkkaan tehdä tänään. Tallustelin aamulla rautatieasemalta hotellille, ja heti huoneeseen saavuttuani ja rankkasateessa kastuttuani otin pitkän suihkun. Sen jälkeen katsoin ikkunasta ulos ja totesin, että tämä päivä taitaa mennä sisätiloissa, jos ei muusta syystä niin sen vuoksi, että kengät ehtisivät kuivaa välillä.

Sadepäivän selviytymispakkaus: jämät lempisuklaasta, hyvä kirja ja läppäri täynnä leffoja, pehmeää sänkyä unohtamatta


Suihkusta päästyäni uppouduin hotellin pehmeään sänkyyn, ja tässä olen pysytellyt. Vähän väliä kurkkaan kuitenkin ikkunasta, vieläkö ihmiset kävelee sateenvarjojen alla. Pahalta näyttää, sillä vettä on tosiaankin tullut aamusta asti.

Vaikka näinkin lyhyellä reissulla yhden kokonaisen päivän uhraaminen sisällä kököttelyyn saattaa tuntua joistakin turhalta, koitan ite ottaa sen osana reissuelämystä. Harvemmin sitä pääsee nimittäin makoilemaan hotellin sänkyyn ja ihastelemaan ikkunasta avautuvaa kukkulamaisemaa. En pode huonoa omatuntoa senkään vuoksi, että huomenna saan taatusti nähdä Mariboria, sillä mulla on sovittuna treffit erään paikallisen mimmin kanssa, joka lupautui toimimaan mun oppaana koko päivän. Tänään siis otetaan rennosti, ja huominen käytetään supertehokkaasti kaupungin tutkimiseen - ei huono diili mun mielestä. :)






Ja mikä parasta, huominen alkaa tietysti hotelliaamiaisella!

Terkkuja siis täältä hotellin sängynpohjalta, käy se reissaaminen näinkin, ja välillä on lupa lekotella. :)

Tunnisteet:

4 kommenttia:

30. toukokuuta 2013 klo 21.04 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Aika jänskä, nimittäin lukiessani sateisesta reissupäivästäsi tuli ekana mieleeni sadepäivät Ko Lantalla, kun pidimme sadetta huoneeessa. Mikä tästä tekee sitten hauskan, niin juuri tuolloin lukasin läpi kuvassasi olleet kirjan, jota en olisi sitten auringon esiin tullenkaan enää malttanut käsistä laskea. Mukavia lukuhetkiä Inka ja rentouttavaa loman jatkoa :) -Milla

 
31. toukokuuta 2013 klo 12.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä tuo lempisuklaasi on? :)

 
31. toukokuuta 2013 klo 20.09 , Blogger Inka kirjoitti...

Hah, mikä hauska sattuma! :D Pakko kuitenkin tunnustaa, että kirja vaan hengaili tuossa vieressä kun mää kattelin läppäriltä sarjoja, mutta taidan huomenna tarttua siihen junamatkalla. :)

 
31. toukokuuta 2013 klo 20.09 , Blogger Inka kirjoitti...

Varmaan pitäs sanoa että lempikarkkia, sen verran höttöä se on. Mutta Milkan Toffee Ganznuss, ja nammm!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu